Poszukiwany dobry warsztat instalujacy LPG (Tychy, K-ce )

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paul63
    Classic
    • 2011
    • 1

Zamieszczone przez blind_walker
    LUKI napisał/a:
    jak już kowal 2002 podał to nie ma chuja, musi działać

Święte słowa, w trosce o przełącznik dołożę tranzystor- też wg schematu Kowala

no to będzie lux
  • Sławoy77
    Classic
    • 2010
    • 2

Witam wszystkich.
    Jestem świeżutki na tym forum, i potrzebuję porady. Mam skodzinkę 2-latka silnik 1.6. Chcę do niej założyc instalację gazową i poszukuję solidnego warsztatu. Może ktoś z Was wie gdzie w oklicach Tychów lub Katowic są jacyś porządni gazownicy i przy okazji poradzi jaką instalację najlepiej zamontowac. Jak na razie byłem w trzech miejscach (Ruda Śląska Wirek, Katowice Bytków, na terenie hal targowych oraz na Korczaka niedaleko Szopienic) i każdy zachwala inną instalację jednocześnie odradzając to co mówił poprzednik. Waham się pomiedzy BRC a Stag premium, choc może też Landi, to co zakładają w autkach z salonu. Sam już nie wiem co wybrac a jeżdzę dużo (150 km dziennie tam i z powrotem do pracy)... Z góry wielkie dzięki za pomoc!

Komentarz

• robert70
      Rider
      • 2008
      • 499

Skoda poleca landi jest to specjalnie dedykowana instalacja / umowa skody z landi/ ja zakładałem u dilera ale sprawdzali mi to w Mikołowie tam jest dystrybutor landi /chyba drożej ale nie jestem pewien ceny/
      O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo

Komentarz

• baca10
        RS
        • 2009
        • 6225

Sławoy77, jak chcesz BRC, to polecam zaklad Boston w gliwicach na ul. Dworcowej 50, gazowalam tam wszystkie auta jakie mialam do tej pory i zero problemow

Komentarz

• arturo_o
          Ambiente
          • 2010
          • 170

Jeszcze kiedys przy starym wozie jak mialem instalacje LPG bylem na wyjezdzie w tychach, gaz mi szczelal i sie przelaczal na benzyne w 1h za 35 zl ziomek mi wyregulowal i smigala bez problemow bylo to kolo pogotowia ulica taka smieszna Fitelberka dokladnie nie pamietam ale jak jestes Tych to bedziesz wiedzial gdzie to jest Tanio dobrze i szybko osobiscie polecam.

Komentarz

• Kristofokles
            Drive
            • 2010
            • 92

Zamieszczone przez arturo_o
            Jeszcze kiedys przy starym wozie jak mialem instalacje LPG bylem na wyjezdzie w tychach, gaz mi szczelal i sie przelaczal na benzyne w 1h za 35 zl ziomek mi wyregulowal i smigala bez problemow bylo to kolo pogotowia ulica taka smieszna Fitelberka dokladnie nie pamietam ale jak jestes Tych to bedziesz wiedzial gdzie to jest Tanio dobrze i szybko osobiscie polecam.

Komentarz

Pracuję...