Witam wszystkich.
Jestem świeżutki na tym forum, i potrzebuję porady. Mam skodzinkę 2-latka silnik 1.6. Chcę do niej założyc instalację gazową i poszukuję solidnego warsztatu. Może ktoś z Was wie gdzie w oklicach Tychów lub Katowic są jacyś porządni gazownicy i przy okazji poradzi jaką instalację najlepiej zamontowac. Jak na razie byłem w trzech miejscach (Ruda Śląska Wirek, Katowice Bytków, na terenie hal targowych oraz na Korczaka niedaleko Szopienic) i każdy zachwala inną instalację jednocześnie odradzając to co mówił poprzednik. Waham się pomiedzy BRC a Stag premium, choc może też Landi, to co zakładają w autkach z salonu. Sam już nie wiem co wybrac a jeżdzę dużo (150 km dziennie tam i z powrotem do pracy)... Z góry wielkie dzięki za pomoc!
Skoda poleca landi jest to specjalnie dedykowana instalacja / umowa skody z landi/ ja zakładałem u dilera ale sprawdzali mi to w Mikołowie tam jest dystrybutor landi /chyba drożej ale nie jestem pewien ceny/
Sławoy77, jak chcesz BRC, to polecam zaklad Boston w gliwicach na ul. Dworcowej 50, gazowalam tam wszystkie auta jakie mialam do tej pory i zero problemow
Jeszcze kiedys przy starym wozie jak mialem instalacje LPG bylem na wyjezdzie w tychach, gaz mi szczelal i sie przelaczal na benzyne w 1h za 35 zl ziomek mi wyregulowal i smigala bez problemow bylo to kolo pogotowia ulica taka smieszna Fitelberka dokladnie nie pamietam ale jak jestes Tych to bedziesz wiedzial gdzie to jest Tanio dobrze i szybko osobiscie polecam.
Jeszcze kiedys przy starym wozie jak mialem instalacje LPG bylem na wyjezdzie w tychach, gaz mi szczelal i sie przelaczal na benzyne w 1h za 35 zl ziomek mi wyregulowal i smigala bez problemow bylo to kolo pogotowia ulica taka smieszna Fitelberka dokladnie nie pamietam ale jak jestes Tych to bedziesz wiedzial gdzie to jest Tanio dobrze i szybko osobiscie polecam.
Komentarz